YÖNETİM KURULU BAŞKANI AKTEPE'NİN MEVLİD KANDİLİ TEBRİK MESAJI

MEVLİD KANDİLİ TEBRİK MESAJI

Dinimizce manevi coşkunun yaşandığı, âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)’in dünyaya geldiği mübarek gecelerden biri olan Mevlid Kandili’ni bu gece hep birlikte yaşıyoruz.

Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır. O’nun ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve örnek almak bizim en başta gelen görevlerimizdendir.

Millet olarak, bu mübarek gecede, O’nun örnek hayatının tüm yönlerini düşünmeli, Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan bu mübarek gecenin bütün zenginliklerinden faydalanmalı, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

İnsanlığa bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen Peygamber Efendimizin, dünyayı şereflendirdiği bu mübarek günde; yüce Rabbimizin sonsuz affından, merhametinden, gönüllere verdiği huzurdan hepimizin bir nebze de olsa faydalanmasını dilerim.

Bu vesileyle, tüm Türk – İslam âleminin mübarek Mevlid Kandili’ni kutlar; sağlık, huzur ve mutluluklar diler, saygılarımı sunarım.

Halil İbrahim AKTEPE
Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası