ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI H.İBRAHİM AKTEPE'NİN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Mutlu ve huzurlu bir toplum yaratmanın en önemli şartı, bütün bireylerin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında, birbirini anlayarak ve destek vererek, zorlukları birlikte göğüsleyerek ileriye bakabilmelerini sağlamaktır.

Nüfusun önemli bölümünü oluşturan engelli vatandaşların, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, Engellilerin fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimlerinin toplum içinde sağlanması ilkesinden hareketle engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri yaşam koşullarının iyileştirilmesi, kolaylaştırılması en önemli hedeflerimiz arasında olmalıdır.

Bu düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, “Engelsiz bir Türkiye” hedefine ulaşmak ümidiyle bütün engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Halil İbrahim AKTEPE

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası