ODAMIZ GİRİŞİMCİLİK SEFERBERLİĞİ

Odamızın, Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte organize ettiği KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine devam ediyor. 22 Temmuz – 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında Odamız eğitim salonunda gerçekleştirilecek eğitimle başarılı olan 30 girişimci adayı daha sertifikalarını almış olacak.
Girişimci adaylarımız KOSGEB Girişimcilik Sertifikası ile açacakları iş yerleri için 50000 TL’ye kadar hibe, 100000 TL’ye kadar geri ödemeli kredi desteği alabileceklerdir..
22 Temmuz – 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak eğitim için kayıtlar adaylar tarafından en geç 16 Temmuz 2019 tarihine kadar bizzat E-Devlet kayıtları üzerinden yapılacaktır.
Girişimci adaylarımızın eğitim kayıtlarını bir an önce E-Devlet üzerinden KOSGEB linkinden yaptırmalarını rica ediyoruz.