Üyelerimizle Bayat'ta Buluştuk

Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyeleri Odamızca Bayat Cumhuriyet Tesisleri’nde düzenlenen yemekte Bayat’ta ticari faaliyetlerini yürüten üyelerimizle bir araya geldi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Meclis Kurulu Başkanı Ahmet Yiğiter, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hakan Yüksel ve Nurgül Uyar ve Genel Sekreter Koray Gürbüz'ün katıldığı yemekli toplantıya Bayat Belediye Başkanı Kadir Üçer ve Bayat’taki üyelerimiz katıldılar.

Üye sorunlarını ve fikirleri çok önemsediklerini her fırsatta dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe;  Sorunların belirlenmesi ve çözüm odaklı çalışmaların devam ettirilebilmesi için üye toplantılarının çok önemli olduğuna bir kez daha dikkat çekti.