Başkan Kargın'dan Odamıza Ziyaret

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Güneş’ten oluşan heyeti ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe’ye ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Odamızda kısa bir toplantı gerçekleştirildi.

Odamız üyelerinin yaşadığı sıkıntıların dile getirildiği ve çözüm yollarının istişare edildiği toplantıda Emirdağ’ın turizm bölgesi ilan edilebilmesi için neler yapılması gerektiği tartışıldı.

AKTEPE: “EMİRDAĞ TURİZM BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ”

Emirdağ’ın turizm potansiyeli ve ortaya çıkan sorunlara dair açıklama yapan Aktepe;

“Bilindiği üzere ilçemizde Yurtiçi – Yurtdışı sürekli bir turizm hareketliliğimiz var. Baktığınızda büyük oranda turizm bölgelerinde ve büyük şehirlerde görülebilen bu hareketliliği Emirdağ olarak her yıl yaşıyoruz. İlçe esnafı ve vatandaşlarımızın bu hareketlilikte mağdur duruma düşmelerini önlemek ve faaliyetlerinde kolaylık sağlayabilmek için Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her fırsatta önerilerimizi sunuyor ve çözüm yollarını dile getiriyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı hızlandırmak, yetkili kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmek adına irade ortaya koyacağımızın da sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Üyelerimizin sıkıntılarının ve ilçemizin mevcut durumuna dair sorunların giderilmesi ve gerekli adımların atılması yönünde irade oluşturulan toplantı Başkan Kargın ve heyetinin ayrılmasıyla sona erdi.