AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Afyonkarahisar valimiz Sn.Mustafa Tutulmaz Başkanlığında Afyonkarahisar ticaret ve sanayi odası ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Afyonkarahisar Oda ve borsaları temsilcileri, ilçe kaymakamları,Daire amirleri,İşadamları katıldılar.Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe,Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter,Genel sekreter Koray Gürbüz ve İlçemiz işadamları katıldılar.
Toplantıda Afyonkarahisarın ticari ve kültürel potansiyeli değerlendirilerek ilimizin ve kültürel değerlerimizin öne çıkartılması için tanıtım faaliyetlerinin yapılması kararlaştırıldı.Toplantıda işadamlarımızın sorunlarını da dinleyen sn.valimiz sorunların çözümü aşamasında her türlü desteğin verileceğini belirtti.