MHP Heyetinden Odamıza Ziyaret

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Recep Çelik, MHP Afyonkarahisar İl Yönetiminden Osman Demir; Mustafa Diyar; Avukat İsmail Aydoğuş, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral, MHP Murat Paşa İlçe Başkan Yardımcısı Tümer Emeksiz, Bademli Eski Belediye Başkanı Musa Karamanlı, MHP Emirdağ İlçe Yönetiminden Aydın Kat tarafından Odamıza ziyaret gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Meclis Kurulu Başkanı Ahmet Yiğiter tarafından karşılanan Mehmet Parsak ve MHP heyeti ile gündemin değerlendirildiği kısa bir sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaretin sonunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe tarafından MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’a ay yıldızlı saat takdim edildi.