EMİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI GENİŞ KATILIMLI BİR HEYETLE ETKİNLİKLERE ÇIKARTMA YAPTI.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe,Kent Konseyi Başkanı ve Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter ve Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri; İstanbul’da düzenlenen ‘’Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’ne katıldılar. İstanbul’da düzenlenen ‘’Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’ne Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen katılıma Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi destek verdi.

Afyonkarahisar’ın kültürel değerlerini tanıtmak, Afyonkarahisar ve ilçeleri arasındaki dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutmak, ekonomisi, üretim faaliyetleri konusunda bilgi vermek amacıyla Afyonkarahisar Valiliği organizasyonu çerçevesinde bütün ilçe ve kurumların katıldığı “Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri” İstanbul- Maltepe sahilinde gerçekleştirildi.

Emirdağ hareket eden heyet, Eskişehir’den de iştirak eden Emirdağlılarla birlikte daha önce Afyonkarahisar Valiliği görevinde bulunan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na makamında bir nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Balkanlıoğlu, heyeti hüsnükabulle kabul ederek; ‘’Emirdağ bizde iz bırakmış bir ilçemizdir. İnsanlarının çalışkanlığı, hamiyetperverliliği, vefası her türlü takdirin üstündedir. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti’’ diye ifade etti. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na ziyaret sırasında,

Emirdağ heyeti daha sonra Emirdağ’da daha önce kaymakamlık görevinde bulunan Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Çelikkaya, ‘’Emirdağ hatıralarını anlatarak; ‘’Emirdağ hafızamızda çok farklı anılar bırakmıştır. Emirdağ halkı, yurt içinde ve yurt dışında öz benliğini koruyarak başarılar elde etmiştir’’ dedi.

Daha sonra “Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri”nin düzenlendiği İstanbul-Maltepe’ye geçen heyet; Emirdağ Kaymakamlığı standının açılışında Emirdağ Kaymakamı Kaymakamı Hüseyin Sayın ile görüştü. Emirdağ heyeti, Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi standını da ziyaret ettiler. Emirdağ Kaymakamlığı standı, ziyaretçilerce büyük beğeni topladı.Etkinlikler sonunda Odamız heyet üzelerine bir süpriz yaparak İstanbul boğazı tekne turu ve Kız kulesi ziyareti gerçekleştirildi.