2017/2018 EĞİTİM YARDIMLARI

Bağlı olduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin finansmanında Odamız tarafından gerçekleştirilen 2017/2018 eğitim öğretim yılında faaliyet bölgemiz olan Emirdağ ilçesi ile Bayat ilçelerinde merkez ve köylerinde okul müdürlükleri ve öğretmenlerince tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize toplamda 815 adet kışlık kaban ve kışlık ayakkabı temin edildi.
Konu Hakkında bir açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe;

"1999 Yılından beri Birliğimiz tarafından finanse edilen öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak amacıyla milli eğitim müdürlükleri ile istişare yapılarak öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda katkı sağlıyoruz.
Bu yılda öğrencilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar tamamlanarak temin edilen ürünlerin öğrencilerimize dağıtımının sağlanması için ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslimatı yapılmıştır.
Bu kapsamda bu faaliyetin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür eder şükranlarımızı sunarım."