Oda Üyelerimizle İstişare Toplantısı Düzenlendi

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen Emirdağ’da ticari faaliyet yürüten esnaf, iş yeri sahipleri ve yatırımcıların önünü açacak çalışmalara yönelik sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı meslek grubu toplantılarına 6 No'lu Meslek Grubuna bağlı inşaat ve yapı sektöründe hizmet veren üyelerimizle devam edildi. Toplantı 06.07.2017 Perşembe günü Odamız Üye Lokali’nde düzenlendi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, Meclis Kurulu Başkanı Ahmet Yiğiter, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hakan Yüksel ve Nurgül Uyar’ın katıldığı toplantıya, inşaat ve yapı sektöründe hizmet veren üyelerimiz katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, Odamız üyeleri ile istişareler yapılarak sorunların tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çözüm yollarının bulunması için gerekenin yapılacağını, özel sektörün sorunlarının ele alınacağı ve çözüm süreçlerine yönelik çalışmaların yapılacağı toplantı ve istişarelerin daha sık yapılarak, sorunların kaynağında tespit edilip çözüme en kısa zamanda ulaşılabileceğini söyledi.

Üyelerinin sorunlarını çözüme kavuşturmada rol almanın Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın görevi olduğunu belirten Aktepe, bu süreçte aynı sektörde faaliyet gösteren ticari işletmeler ve işletme sahiplerinin de ortak yol bulma konusunda dayanışma içinde olmaları gerektiğini dile getirdi.