ODAMIZ İTALYA İŞ GEZİSİ

Odamız tarafından 30 Kasım – 7 Aralık 2017 tarihleri arasında İtalya Cumhuriyeti iş gezi programı gerçekleştirildi.Yapılan gezide Odamız üyelerinden oluşan heyetle İtalya’nın Bologna,Roma,Floransa,Venedik şehirlerinde şehirlerin sosyo kültürel ve ekonomik yapısı yanında şehir mimarisini yakından tanıma fırsatı yakalandı.Gezide Heyete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe ve Odamız Genel Sekreteri Koray Gürbüz refakat ettiler.Son derece verimli geçen gezide katılımcılar Gezinin kendileri için çok faydalı geçtiğini gezi sayesinde farklı coğrafya ve kültürlerde yapılan ticaret ve iş potansiyellerini yakından takip imkanı bulduklarını belirttiler.Geziyi Organize eden Odamıza teşekkür ettiler.