EMİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ TOBB ZİYARETİ

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için heyet üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin Emirdağ açısından çok olumlu geçtiğini kaydeden Aktepe, şunları kaydetti:
"Oda seçimlerimizin ardından seçilen yeni ve dinamik kadromuzla TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptık. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirecek olan genel kurulda TOBB Başkanı Rfat Hisarcıklıoğlu’na desteklerimizi belirterek nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclis üyelerimizi başkanla tanıştırdık. Başkan Hisarcıklıoğlu ile samimi bir ortamda yapılan görüşmemizde seçilen tüm üyelerimizi tebrik ederek Emirdağ’a bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini dile getirdi..
Ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe’nin yanında Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter,Yönetim Kurulu Üyeleri Nurgül Uyar,Hakan Yüksel,H.Halil Yedikapu,Fatih Koca,Meclis Üyelerimiz; Muharrem Ocak,Osman Aktan,Kemal Deveci,Kenan Keskin,Abdil Fındık,M.Cemil Çıldır,H.Basiri Polat ve Odamız Genel Sekreteri Koray Gürbüz katıldılar.