TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Odamız Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim AKTEPE,Meclis Başkanı Ahmet YİĞİTER ve Genel Sekreter Koray GÜRBÜZ katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’nda 10, 20 ve 30 yılı dolduran delegelere TOBB Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin yanı sıra Oda ve Borsa Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları ,Genel sekreterleri katıldı.