CHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ BURCU KÖKSAL VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ CAN EKİBİ ODAMIZ ZİYARETİ

CHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ BURCU KÖKSAL VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ CAN EKİBİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclisi Adayları Odamızı ziyaret ettiler. Heyeti Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe,Meclis Başkanımız Ahmet Yiğiter,Yönetim Kurulu Üyelerimiz H.Halil Yedikapu, Fatih Koca ve Meclis üyemiz Halil Şahbaz karşıladılar.
CHP Belediye Başkan Adayı Barış Can,Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Görüşmede Ticaret ve sanayi odasının ilçede lokomotif görev yürüttüğünü belirterek yapılacak proje ve çalışmalarda ortak hareket edilmesi gerektiğinden bahsedildi.
Başkan Aktepe ; seçimlerin memleketimize hayırlı olmasını dileyerek Odamızın çalışmalarından ve takip edilen projelerinden bahsetti.Bu ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür ederken ilçemiz adına yapılacak her olumlu projenin destekçisi olacağını belirtti.