ODAMIZ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Odamızın 02 Nisan 2019 Salı Afyonkarahisar Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile ortaklaşa düzenlendiği Kan bağışı etkinliği çok yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.
“ Bir gün size de Lazım Olabilir” Sloganı ile tanıtımları yapılan etkinliğimize ilçemizin her kesiminden büyük bir ilgi gösterildi.
Bağışlanan kanlar ihtiyaç sahiplerinin kullanması için Kızılay Kan Bağışı Afyonkarahisar merkezine bağışlandı.
Etkiliğe katılan misafirlerimizi karşılayan ve kendisi de kan bağışı yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe ;
Odamız etkinlikleri kapsamında Kan bağışı kampanyasının daha önemli bir yeri olduğunun bilincinde olarak,Oda olarak üyelerimize yönelik faaliyetlerimizin dışında toplum yararına olan diğer projelerinde gerçekleşmesinin çok önemli olduğunu belirterek;
Kan bağışının özellikle insan hayatına etkisinin farkındayız.Bu nedenle diğer proje ve etkinlikler arasında çok ayrı bir yer ve öneme sahip olduğunu biliyoruz.Çünkü bağışlanan her kanın bir hayat kurtarabileceğini biliyoruz.
Bu nedenle toplumda bir farkındalık oluşturmak Kan bağışının önemini vurgulamak üzere etkinliğimize katılan her kesimden herkese çok teşekkür ediyoruz. Dedi.
Etkinlik kapsamında değerlendirme ve kontrollerden geçerek kan bağışı yapabilme kriterlerini yerine getirenlerden kan bağışları alındı.